SE_Wettex_MF_Soft_Header_1600x700_23.jpg

NYHET 100% Microfibre SOFT

NYHET 100% Microfibre SOFT

Skinande rent med endast vatten!

Låt oss presentera vår nya medlem i Wettex® familjen; Wettex® Microfibre Soft 3in1 som ger dig skinande rena ytor utan ränder och fläckar av vatten och kalk. Inget behov av rengöringsmedel - skinande rent med bara vatten. Perfekt till köksinredning, mat- och soffbord som är känsliga. Den tar bort fläckar du inte trodde var möjligt att bli av med.

En mikrofiberduk som kombinerar tre rengöringsegenskaper i en och samma duk - den rengör enkelt fet smuts, suger upp stora mängder vätska och lämnar en blank ren yta utan ränder. En allsidig talang som kommer att göra underverk i ditt hem.
 

FLERA FUNKTIONER I EN OCH SAMMA DUK

 

Egenskaper

 

Wettex_Mf_Soft_produkt_SE.jpg

  1. Enastående absorptionsförmåga: Om du vill undvika att lämna ränder eller fläckar av kalk och vatten efter dig, kommer den här Wettex® Microfibre Soft 3in1 att bli din favorit att städa med. Dess fina mikrofiber lämnar inga rester på dina ytor.
  2. Ren & torr: Wettex® Microfibre Soft 3in1 är designad för att kombinera flera olika funktioner i en duk, med en härlig mjuk känsla när den är våt och torr så att den känns bra i handen, streck- och luddfri avtorkning, absorberar stor mängd vatten och torkar ytan snabbt efter avtorkning.
  3. Dukar i två färger:  I en förpackning med Wettex® Microfibre Soft 3in1, finns det två dukar i olika färger – den ena är ljusrosa och den andra är grå. Båda dukarna är tillverkade och designade på samma vis.
Benefits_MF_Soft_SE_23.jpg

MER INFORMATION om Wettex Microfibre Soft 3in1 duk

MER INFORMATION om Wettex Microfibre Soft 3in1 duk

Visste du att du inte kan vara utan den här städduken? Vårt senaste tillskott i Wettex-familjen är vår Microfibre Soft 3in1 duk. Den kombinerar de bästa egenskaper och funktioner för ett fantastiskt resultat.

Genom att använda Wettex® Microfibre Soft 3in1 med bara vatten och att tvätta den vid en lägre temperatur i tvättmaskinen så förlänger du dukens livslängd. Tvätta och återanvänd den här slitstarka duken om och om igen. Det är ett mer hållbart alternativ än att använda engångsdukar.

Köp vår Wettex® Microfibre Soft 3in1 med den mjuka känslan. Tack vare PU (polyuretan) ytan får du en exceptionell poleringseffekt. Att eftertorka behövs inte då duken torkar torrt.

Dina sysslor kommer att förenklas oavsett om du vill städa ditt kök, badrum eller något annat. Mikrofiberduken med tre funktioner i en och samma duk garanterar en bekväm och effektiv rengöring med kraft av mikrofiber, absorption och rengöring utan ränder. Använd i din dagliga rengöring och du får dig skinande ytor och glittrande glans i ditt hem. Wettex® Microfibre Soft är som en mikrofiberduk, svampduk och fönsterduk - allt i ett!

För att hålla duken hygieniskt fräsch, skölj den regelbundet antingen för hand eller tvätta den i upp till 60°C. Lägg till den i din samling av städprodukter och upplev dess fulla potential. Gör ditt liv enklare med vår tvättbara Wettex® Microfibre Soft 3in1 av hög kvalitet! Finns i 2-pack.

a brand of FREUDENBERG