SE_Wettex_MF_Power_Header_1600x700.jpg

NYHET 100% Microfibre POWER

NYHET 100% Microfibre POWER

Skinande rent med endast vatten!

Låt oss presentera vår nya medlem i Wettex® familjen; Wettex® Microfibre Power som ger dig skinande rena ytor utan ränder och fläckar av vatten och kalk. Inget behov av rengöringsmedel - skinande rent med bara vatten. Perfekt till köksinredning, mat- och soffbord som är känsliga. Möt vår bästa Wettex någonsin, den tar bort fläckar du inte trodde var möjligt att bli av med.

En mikrofiberduk som kombinerar tre rengöringsegenskaper i en och samma duk - den rengör enkelt fet smuts, suger upp all vätska och lämnar en blank ren yta utan ränder. En allsidig talang som kommer att göra underverk i ditt hem.
 

FLERA FUNKTIONER I EN OCH SAMMA DUK

 

Egenskaper

 

MF_Power_thumb_lila_pack.png

  1. Älskar vatten – suger upp och behåller vätska: Om du vill undvika att lämna ränder eller fläckar av kalk och vatten efter dig, kommer den här mikrofiberduken att bli din favorit att städa med. Genom dess förmåga att absorbera och behålla stor mängd vätska* får du skinande rena ytor utan ränder. *I förhållande till dess torra vikt.

  2. Nästa generation mikrofiber:  Wettex® Microfibre Power är designad att kombinera funktioner som gör skillnad när du städar. Den ger ett bekvämt grepp, streck- och luddfri avtorkning, absorberar och behåller vatten och tar effektivt upp smutspartiklar.
  3. Dukar i två färger:  I en förpackning med Wettex® Microfibre Power, finns det två dukar i olika färger – den ena är blå och den andra är lila. Båda dukarna är tillverkade och designade på samma vis.
Benefits_MF_Power_SE.jpg

MER INFORMATION om Wettex Microfibre Power duk

MER INFORMATION om Wettex Microfibre Power duk

Visste du att du inte kan vara utan den här städduken? Är du redo för nästa generation mikrofiber? Vårt senaste tillskott i Wettexfamiljen är en unik mikrofiberduk som kombinerar de bästa egenskaper och funktioner för ett fantastiskt resultat.

Genom att tvätta Wettex® Microfibre Power bara med vatten och vid en lägre temperatur förlänger du dukens livslängd. Tvätta och återanvänd den här slitstarka duken om och om igen. Det är ett mer hållbart alternativ än att använda engångsdukar. Förpackningen är tillverkad av 40% återvunnen plast.

Köp en av våra Wettex® Microfibre Power-dukar, de har en mjukhet som aktiveras av vatten. Använd den fuktig så känner du hur mjuk duken är. Mjukheten kommer av en beläggning i PVA, en biologiskt nedbrytbar polymer, samma material som används i t.ex. kontaktlinser och älskar vatten. Med den här speciella beläggningen får du en exceptionell absorptions- och poleringseffekt. Att eftertorka behövs inte eftersom dukens uppsugningsförmåga har maximerats av våra experter.

Duken är OEKO-TEX-certifierad, vilket innebär att produkten är testad för skadliga ämnen och är ofarlig för människors hälsa.

Dina sysslor kommer att förenklas oavsett om du vill städa ditt kök, badrum eller något annat. Mikrofiberduken med tre funktioner i en och samma duk garanterar en bekväm och effektiv rengöring med kraft av mikrofiber, absorption och rengöring utan ränder. Använd i din dagliga rengöring och du får dig skinande ytor och glittrande glans i ditt hem. Wettex® Microfibre Power är som en mikrofiberduk, svampduk och fönsterduk - allt i ett!

För att hålla duken hygieniskt fräsch, skölj den regelbundet antingen för hand eller tvätta den i upp till 60°C. Mikrofiberduken är en ny talang bland mikrofiberdukar och bör användas i alla hushåll. Lägg till den i din samling av städprodukter och upplev dess fulla potential. Gör ditt liv enklare med vår tvättbara Wettex® Microfibre Power av hög kvalitet! Finns i 2-pack.

a brand of FREUDENBERG